Flisebelægning


Brolæggermester Bo Kepp har årelang erfaring med flisebelægning i alle afskygninger, så uanset hvilken løsning du drømmer om, kan jeg føre den ud i livet for dig.

Jeg har gennem årene lagt flisebelægning for en lang række kunder i Vordingborg og omegn – primært private – og jeg tager også meget gerne dit projekt på mig.

Totalløsning til flisebelægning

Det kan være svært at vide, hvilke muligheder der findes inden for flisebelægning, og her kan jeg tilbyde både inspiration og vejledning, så du får præcis den belægning, der matcher dine ønsker og dit budget.

Samtidig kan jeg stå for alle led i opgaven. Lige fra indkøb af flisebelægning og fjernelse af eventuel eksisterende belægning til udformning og udførsel af den nye flisebelægning. Kort sagt kan jeg levere en langtidsholdbar totalløsning.

Lad os tage en snak

Du er velkommen til at kontakte mig på 20 21 91 30, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på din opgave med flisebelægning.

Så kan jeg komme ud og kigge nærmere på opgaven og høre om dine tanker, så vi sammen kan finde frem til den optimale flisebelægning, hvor farver, stentype og udformning passer sammen.

 

Top