Se vores anmeldelser​

​Brolægger Bo Kepp og hans team har lavet det flotteste stykke arbejde man kan drømme om. De kom og fjernede al gammel belægning, rettede hele bunden op og lagde derefter den flotteste belægning, incl kantblokke. En meget lang indkørsel og med 5 brønde. De knoklede og har efterladt det fineste resultat. Jeg kommer ALDRIG til at bruge en anden brolægger mere. Jeg er ovenud tilfreds og det blev endda lavet til en meget konkurrencedygtig pris🤩

Tusind tak for det flotte resultat...

- Marianne Pixie Fløisdorf

​Rigtig flot stykke arbejde til en rimelig pris. Arbejdet blev udført som aftalt og Vi er rigtig tilfredse med resultatet. Kan klart anbefales!

- Christina Guttmann Lundegaard

6 ud af 5 stjerner herfra.

100% tilfredshed - fantastisk flot arbejde og de overholder alle aftaler.

Vi har fået lagt fliser, rullegræs, anlagt super flot trappe og den fineste stensætning der er så flot, at flere forbipasserende tager billeder af den!

Kan varmt anbefale Bo og hans behagelige team.​

- Tina Dalsgaard

Vi er medlem af Byg Garanti – det forpligter!

Byg Garanti hjælper private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i Dansk Byggeri. Ordningen dækker med op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på brolægning?

Send din opgave til vores mail herunder, så vurderer vi opgaven og kvitterer med et godt tilbud inden for 24 timer.

Kontaktoplysninger

Brolæggermester Bo Kepp

Hulemosevej 34, 4760 Vordingborg

Klik her for rutevejledning

Indhent et uforpligtende tilbud:

Telefon​: 2021 9130

E-mail: bokepp@hotmail.dk

Eller udfyld kontaktformularen.​

Brolægger Bo Kepp er et firma med speciale i brolægning.​  Jeg tilbyder flisebelægning og brolægning i alle afskygninger for virksomheder, private og offentlige instanser.